|

Få liknende jobber via e-post for

Field Service Ingeniør

AB Tetra Pak
Søk Online

Field Service Ingeniør

Oslo, OSLO 0890

Hovedansvarsområder

Som Field Service Engineer skal du sørge for at Tetra Pak gir kundene service av høy kvalitet og sikre at alle saker blir løst på en effektiv og tilfredsstillende måte, både for kunden og Tetra Pak. Stillingen er basert i Norge med omfattende reisevirksomhet til kundenes anlegg (stort sett med fly), hovedsakelig i Norge, men også i Skandinavia og Baltikum. Det er derfor en fordel at du bor i nærheten av Oslo.

  • Forebyggende vedlikehold og feilsøking, installasjon og igangkjøring av Tetra Paks pakkemaskiner, samt kontinuerlig forbedring av kundes anlegg.
  • Etablere og opprettholde et positivt forhold til kunden, samt oppfølging av evt. problemer.
  • Opplæring av kundens personell på pakkemaskinene.

Krav til deg

Vi ser etter en kunde- og serviceinnstilt person med høy kapasitet og evne til å ta egne initiativ og arbeide selvstendig.

  • Du er en lagspiller med høyt engasjement, og blir drevet av å skulle møte kundens forventninger.
  • For å lykkes i rollen kommuniserer du godt og forstår viktigheten av å dele og innhente informasjon. Videre er du utholdende og effektiv i din tilnærming, med en logisk/strukturert måte å løse problemer på.
  • Du har teknisk utdannelse med god kunnskap om PLS-systemer/kontroll og servosystemer.
  • Det er ønskelig at du har erfaring med å arbeide med Rockwell og LM90 PLC automatiseringsverktøy, og er kjent med samspillet mellom automasjon og mekanikk i utstyr.
  • Du snakker flytende norsk og har gode egenskaper i engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Du er fleksibel, og er fortrolig med hyppig reisevirksomhet.

Er du interessert? Da hører vi gjerne fra deg!

Vennligst klikk på "Apply now" og sende inn søknad på engelsk til 31 mars 2017.

https://jobs.tetrapak.com/job/Oslo-Field-Service-Ingeni%C3%B8r/334798901/?locale=en_US

Søk Online
Reference Number: 2483-en_GB
ABOUT TETRA PAK

Tetra Pak is the world's leading food processing and packaging solutions company. Working closely with our customers and suppliers, we provide safe, innovative and environmentally sound products that each day meet the needs of hundreds of millions of people in more than 170 countries around the world. With more than 23,000 employees based in over 80 countries, we believe in responsible industry leadership and a sustainable approach to business. Our motto, "PROTECTS WHAT'S GOOD™," reflects our vision to make food safe and available, everywhere.

More information about Tetra Pak is available at www.tetrapak.com