|

Få liknende jobber via e-post for

Utfordrende lederstilling

 
 
 
 

Sammendrag

Sted:
Bergen, Hordaland
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
101962242
Søknadsfrist:
03.09.2017
Kontakt:
Torhild Håvardstun
Telefonnummer:
+47 400 21 552

Utfordrende lederstilling

 

Leder for logistikktjenester

BIR Privat AS skal ansette leder til avdeling for logistikktjenester. Leder får ansvar for våre transport- og logistikkbaserte tjenester samt kontraktsoppfølging for interne og eksterne leverandører og verkstedstjenester.

Vi ser etter deg som har solid ledererfaring fra relevante bransjer og erfaring med ulike samarbeidspartnere. Du bør ha forståelse for hvordan IT kan støtte og utvikle våre forretningsprosesser og bruke datagrunnlag for å videreutvikle en effektiv logistikk.

Du setter fellesskapet først og bidrar til å bygge et faglig solid team. Du har tydelig HMS-fokus, trives med å ta avgjørelser og identifiserer deg med BIR sine kjerneverdier: superpålitelig, miljøpådriver, imøtekommende og lagspiller (SMIL). Du er forretningsorientert og har fokus på grundighet i dokumentasjon og beslutningsgrunnlag.

Det er ønskelig med utdanning på masternivå.

Har du spørsmål, ta kontakt med daglig leder Bente Gansum Daazenko,
på mobil 99724313 /bente.daazenko@bir.no, eller Torhild Håvardstun på mobil 40021 552/ torhild.haavardstun@randstad.no

For mer informasjon om BIR Privat AS, se www.bir.no.

Organisasjonsbeskrivelse


BIR Privat AS er et heleid datterselskap av BIR AS. Vi har ansvaret for renovasjons tjenestene til husholdninger i Askøy, Bergen, Fusa, Kvam, Os, Osterøy, Samnanger, Sund og Vaksdal. I BIR Privat AS trenger vi flere dyktige og kompetente medarbeidere. Vi skal jobbe sammen for å oppnå konsernets visjon om å være vestlendingenes egen miljøbedrift. 

Stillingsverktøy

  • Skriv ut
  • Del